Tuotteet hakusanalla sisilialainen kultasiemen (6)

Fenkolinsiemenet - HoReCa

Fenkolinsiemenet - HoReCa

Tillinsiemeniä on pitkään lisätty lähes kaikkiin suolaliuoksiin ja säilykkeisiin. Suolakurkkujen ja etikkakurkujen kanssa käytetään kokonaisia tillin varsia siemenineen, kun taas hapankaalissa käytetään vain siemeniä. Tillinsiemenet sopivat hyvin liha- ja kalaruokiin, mihin tahansa kasvishöystöön, ja erityisesti herne-, papu- ja linssiruokiin. Käyttö Kastikkeet, keitot, säilöntä, liharuokien valmistus, siipikarjaruoat, lisukkeet. Maku Mausteinen Ravintoarvo 100 g kohden. Proteiinit (g / 100g)… 16 Rasvat (g / 100g)… 15 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)… 250
Korianterinsiemenet - Pilkotut korianterinsiemenet

Korianterinsiemenet - Pilkotut korianterinsiemenet

Laatuindikaattorit: Alkuperä Venäjä •Puhdistus: ei alle 96% •Kosteus: alle 10% •Väri: Kulta-Ruskea •Aina tuore korianteri, vuoden sadonkorjuu Pakkaus: 25 kg säkit Toimitusehdot: CIF, CFR, FOB, FCA Toimitus satamasta: Novorossiyskin satama Maksuehto: TT, 20% ennakkomaksu ja loppu 80% lähetysasiakirjojen skannauksen jälkeen MOQ (minimitoimitusmäärä): 1x40ft = 22 metristä tonnia
Kuorittuja mäntysiemeniä - Mäntyjen siementen ydin

Kuorittuja mäntysiemeniä - Mäntyjen siementen ydin

Siberia Gold -tehtaamme muuttaa mäntysiemeniä ytimiin. Vientimme tuoreita mäntyjä. Voimme tarjota tyhjöpakattuja kuorittuja mäntyjä varastosta Venäjällä ja varastosta Saksassa.
Tillinsiemenet - HoReCa

Tillinsiemenet - HoReCa

Rooman valtakunnassa palkittiin erinomaisia gladiaattoreita tillin varsista ja oksista valmistetulla seppeleellä. Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen ja toisen lounaan valmistamiseen. Käytetään Lämpimiin ja kylmiin kastikkeisiin, keittoihin, liharuokiin, siipikarjaruokiin, kalaruokiin, munaruokiin sekä säilöntään. Maku Kipeä ruoho Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 16 Rasvat (g / 100g)… 15 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)… 250
Aniksen siemen

Aniksen siemen

Anisensiemenet - mauste, joka tuotiin Eurooppaan varhaisella keskiajalla ja sai nopeasti suosiota ruoanlaitossa. Papit ja parantajat muinaisissa sivilisaatioissa arvostivat aniksen siemeniä - joiden parantavia ominaisuuksia kutsuttiin joskus ihmeiksi. Ruoanlaitossa käytetään aniksen kaikkia osia kaikissa mahdollisissa muodoissa. Anisensiemeniä lisätään marinadiin antamaan sille kirkasta makua. Jos sekoitat niitä laakerinlehtien ja kanelin kanssa, saat erinomaisen kotitekoisen mausteen kylmille liharuuille. Proteiinit (g / 100g): 18,0 Rasvat (g / 100g): 16,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 35,0 Energiarvo (kcal / 100g): 360,0
Valkosipulimerisuola

Valkosipulimerisuola

Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen, toisen lounasruoan valmistamiseen. Proteiinit (g / 100g): 9,5 Rasvat (g / 100g): 0,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 3,0 Energiarvo (kcal / 100g): 50